Producten

In de kapsalon werken wij uitsluitend met de producten van L’Oreal professinonel. Doordat wij alleen met dit merk werken zijn alle producten op elkaar afgestemd voor een perfect resultaat. We hebben een breed gamma aan technische producten voor het maken van een perfecte kleur of omvorming.

Voor de verzorging thuis is SERIE EXPERT het uitgesproken product.
Deze producten zijn uitgebalanceerd voor ieder haartype, en omvat shampoos, crèmes, maskers en leave-in verzorgers. Voor de styling hebben we TECNI ART, verstevigers, gels en lakken. Een trendy coupe maak je makkelijk met PLAYBALL. Deze serie stylingproducten heeft diverse pasta’s en gels om eindeloos en creatief mee te variëren. Voor de stoere man hebben we LP-HOME. Deze lijn heeft een kleurproduct dat jou in slechts 5 minuten je natuurlijke look teruggeeft; en shampoos en stylingproducten die zijn afgestemd op de man van nu.

In de nagelstudio werken we met de merken NLC en Orly. NLC heeft voornamelijk producten voor het vakkundig aanbrengen van de kunstnagel. Orly heeft verzorgers en kwalitatief hoogwaardige lakken voor de kunst- en natuurlijke nagel.